fbpx

Praktilised tööriistad sinu vaimse tervise jaoks

Vaimse tervise teemad puudutavad paljusid noori. Kui tunned, et vaimse tervise küsimused on ka sinu jaoks olulised, siis tea, et sa ei ole üksi. YIMinds vaimse tervise tööriistakomplekt on loodud spetsiaalselt noortele, et aidata mõista vaimse tervise olemust ja pakkuda vajalikke vahendeid stressiga toimetulekuks.

Avasta oma unikaalsust isikuomaduste testiga

Oled kunagi mõelnud, mis teeb sind tõeliselt unikaalseks? Tee YIMinds testi ja avasta oma tugevused, eelistused ning potentsiaalsed arenguvaldkonnad. Ei ole õiget ega valet vastust – ole lihtsalt sina ise ja vaata, mida avastad! 💡

Testi tegemine aitab avastada tugevaid külgi ja eelistusi, tuvastada potentsiaalseid arengukohti ning saada nippe vaimse tervise juhtimiseks.

Testi saab teha eesti keeles. Keele muutmiseks tuleb valida vasakult eesti keel. 

Müütide murdmise viktoriin

MÜÜT või FAKT? Pane oma teadmised proovile vaimse tervise teemalises testis.

Tulevikuhirm, traumaatilised kogemused ja soorituspinge – need on vaid mõned näited väljakutsetest, millega paljud noored igapäevaselt kokku puutuvad. Need mured võivad sügavalt mõjutada vaimset tervist ja üldist heaolu. Õnneks on viimastel aastatel oluliselt paranenud ligipääs usaldusväärsele ja kasulikule teabele, mis aitab noortel nende probleemidega toime tulla. 

 

Informatiivsed artiklid

YIMinds on olulise tähtsusega EL-i projekt, mille eesmärk on parandada noorte vaimse tervise alast kirjaoskust ja pakkuda olulisi vahendeid vaimse stressiga tõhusalt toimetulemiseks. Tervet tööriistakomplekti vaata siin.

Artikli koostas noorteinfoportaal Teeviit ekspert Elizaveta Cheremisina.

Teeviit teemakuud 2025 - vasta küsitlusele!

Noorteinfoportaal Teeviit võtab iga kuu fookusesse ühe kindla teema. Nii teeme ka 2025. aastal!  

Ootame Sind vastama küsimustikule, et selgitada välja noorte jaoks kõige olulisemad ja põletavamad teemad. Loome sisendi põhjal teemakuud, artiklid ning kogemus- ja persoonilood. 

Vasta küsitlusele ja jäta oma e-mail, kui soovid osaleda loosis!

Küsimustik on avatud 3. novembrini 2024.

Rohkem infot leiad teemakuude kohta postituseset Teemakuud 2025.

Skip to content